Sistemul de numărătoare de osii UniAC [2] – montare flexibilă și configurabil

Sistemul de NO - Uni AC 2  voestalpineNoile sisteme din tehnică feroviară trebuie să ofere cea mai mare siguranță și fiabilitate, la o flexibilitate maxim posibilă și simplu de configurat. Aceste cerințe concurează simultan în majoritatea cazurilor pentru realizarea produselor. Scopul lui Voestalpine SIGNALING Sopot Sp.zo.o a fost ca în trendul dezvoltării sistemului de numărătoare UniAC [2] să comaseze fără limitări aceste cerințe în cuprinsul unei unice familii de produse.

Această scop a fost atins prin dezvoltarea unei platforme hard de mare putere ( Sistemul de numărătoare de osii Uni AC [2]) și un instrument de configurare cu interfață de operare cu calcul grafic (Aplication Architect). În felul acesta se pot realiza repede și flexibil cerințele specifice ale clientului și alte dorințe, independent de faptul că este vorba de proiecte de căi interoperabile, tramvaie sau metrou.

Puteți accesa aici traducerea articolului ”Sistemul de numărătoare de osii UniAC [2] – montare flexibilă și configurabil” din revista Signal+Draht Nr. 9 din 2018 pag. 100-110, făcută de Ing Dipl. Dan Fulea, Președintele Filialei AIFR Brașov.

Distribuie:

Mai multe postari

Timite un mesaj