SNCF comandă alte 36 de rame electrice

csm_tn_fr-sncf-paris-bombardier-francilienFRANȚA: Bombardier Transportation urmează să furnizeze SNCF alte 36 de rame electrice (EMU) suburbane de mare capacitate, în baza unei comenzi de 261 de milioane de euro, anunțat la 30 iulie, în numele autorităților de transport din Île-de-France.

Comanda fermă a fost plasată într-un acord-cadru din 2006 care acoperă până la 372 EMU, dintre care 313 au fost acum comandate și 230 sunt în serviciu.

Comanda cuprinde 18 EMU cu șapte vagoane pentru utilizarea pe liniile L și J din Paris Saint-Lazare și 18 seturi de opt vagoane pentru linia P de la Paris Est. Acestea vor include upgrade-uri, inclusiv prize USB, mai multe bare de mână ergonomice și ecrane mai mari pentru a spori lizibilitatea informațiilor pentru pasageri.

“Acest tren, special conceput pentru a face față provocărilor rețelei Transilien densă și aglomerată, și-a dovedit punctele forte”, a declarat Laurent Bouyer, președintele Bombardier Transport France. “Complet adaptat la acest ecosistem de transport urban, este cel mai fiabil parc care operează în rețea. Trenurile oferă o eficiență energetică excepțională, costuri de întreținere optimizate și, bineînțeles, un design elegant, cu facilități deosebit de apreciate de călători.

Prelucrat după railwaygazette

Distribuie:

Mai multe postari

Timite un mesaj