Stadler câștigă licitația pentru unsprezece tramvaie pentru Stadtwerke Augsburg

Stadler_tramStadtwerke Augsburg a atribuit firmei Stadler contractul de furnizare a 11 tramvaie TRAMLINK. Volumul comenzii se ridică la 57 de milioane de EURO. Contractul conține, de asemenea, o opțiune pentru livrarea altor 16 tramvaie.

Conform contractului, vehiculul unidirecțional format din șapte secțiuni va intra în funcțiune pe liniile celui de-al doilea sistem de tramvai, cel mai mare din Bavaria începând cu anul 2022. Vehiculele complet accesibile, cu podea în întregime coborâtă, au 42 de metri lungime și pot transporta 231 de călători, dintre care 86 pe scaune.

Pe lângă livrarea tramvaielor, Stadler este responsabil pentru întreținerea vehiculelor pe o perioadă de 16 ani. Acesta este primul contract de întreținere pe segmentul de transport ușor pentru Stadler din Germania. Compania cooperează cu Stadtwerke Augsburg, ai cărui angajați vor efectua lucrările de întreținere în atelierele interne din partea Stadler. Achiziția noilor tramvaie este o contribuție esențială la modernizarea și extinderea planificată a rețelei de tramvai din Augsburg. Noile tramvaie vor juca un rol major în extinderea liniei 3 și vor reprezenta o îmbunătățire semnificativă a confortului călătorilor.

„Suntem siguri că TRAMLINK este vehiculul ideal pentru nevoile noastre. Cu Stadler am câștigat un partener experimentat și dovedit », a spus directorul general al Stadtwerke Augsburg, Dr. Walter Casazza. „În cadrul invitației de participare la licitație la nivel european, Stadler a prezentat oferta care îndeplinea cel mai bine criteriile de performanță formulate anterior pentru tehnologie, echipamente și eficiență cost.”

„Suntem foarte încântați să furnizăm tramvaie regiunii metropolitane bavareze comandate de Stadtwerke Augsburg. Prin aceasta, TRAMLINK va funcționa pentru prima dată în statul Bavaria începând cu anul 2022 ”, a spus Christoph Klaes, Vânzătorul LRV și Metro Stadler Group.

Prelucrare și foto după Stadler

Distribuie:

Mai multe postari

Timite un mesaj