Stație nouă de cale ferată care își propune să reducă transportul personalului cu automobile proprii la fabrica Audi din Ingolstadt

deingolstadtaudiopeningaudiGERMANIA: A fost deschisă o stație de cale ferată cu scopul de a reduce utilizarea automobilelor pentru accesul la fabrica de automobile Audi din Ingolstadt

„Noua stație reprezintă un punct de reper pentru transportul public în regiune și un angajament clar pentru o politică de transport durabilă”, a declarat primarul Christian Lösel la inaugurarea din 2 decembrie, înainte de începerea serviciilor o dată cu modificarea orarului trenurilor din 15 decembrie.

Se estimează că aproximativ 3.000 de persoane pe zi se îmbarcă sau se coboară în stația Ingolstadt Audi, care, astfel au un acces ușor la fabrică și oferă un schimb cu alte servicii de transport locale.

Construcția stației a costat 9,2 milioane EURO, iar lucrările aferente 6,15 milioane EURO, proiectul fiind finanțat în comun de DB, oraș, Land of Bayern și Audi.

„Mobilitatea durabilă ne afectează pe toți, întreprinderi, politică și societate”, a spus Peter Kössler, membru al consiliului de administrație al Audi, responsabil pentru Producție și logistică. „Stația este mai mult decât o altă oprire. Este un hub inteligent de transport pentru personalul Audi și rezidenții din zonă. O astfel de mobilitate transparentă și multimodală este cheia transportului inteligent al viitorului și nu intră în conflict cu mobilitatea individuală, ci o completează într-un mod sensibil. ”

Alte 20 de noi stații de cale ferată sunt planificate în Bayern în următorii ani.

Prelucrare și foto după Railway Gazette

Distribuie:

Mai multe postari

Timite un mesaj