StationOne, prima piață online dedicată sectorului feroviar, care conectează profesioniștii care au ca scop îmbunătățirea performanței lor operaționale

Station_oneAlstom a lansat pe 18 septembrie, la InnoTrans din Berlin, StationOne, prima piață online dedicată sectorului feroviar, care conectează profesioniștii care au ca scop îmbunătățirea performanței lor operaționale. Platforma este concepută ca o modalitate eficientă de a promova și de a avea acces la o gamă mai largă de produse și servicii pentru sectorul feroviar.

StationOne este astfel platforma unică specializată pentru achiziționarea și vânzarea de produse și servicii legate de mobilitate. Bazat pe principiile de simplitate, viteză și securitate, își propune să aducă fluiditate suplimentară lanțului de aprovizionare al profesioniștilor din domeniul mobilității prin facilitarea identificării părților, efectuarea de comenzi și organizarea livrărilor.

StationOne propune piese și mărfuri pentru mobilitate, cu o specializare în toate domeniile din sectorul feroviar, inclusiv trenuri, infrastructură, depouri și stații. Părțile includ, printre alte roți, rulmenți, motoare, suspensii, cabluri, șuruburi, camere de luat vederi, unelte de depozitare, echipamente de protecție individuală și servicii precum instalarea, repararea, revizia, instruirea și serviciile de consultanță tehnică.

“Suntem foarte mândri să propunem profesioniștilor din domeniul mobilității să se conecteze la o primă piață mondială din sectorul feroviar. Pentru prima dată în industria noastră, StationOne va facilita procesul de achiziții al operatorilor și va permite diferiților furnizori să acceseze clienții din întreaga lume printr-o singură platformă online “, spune Didier Bohin, președintele StationOne

StationOne este conceput ca o entitate juridică complet independentă de la Alstom. Funcționează într-un mediu dedicat și separat, care asigură o neutralitate totală în ceea ce privește produsele și serviciile enumerate și confidențialitatea totală prin intermediul securității datelor de ultimă oră. Este deschisă produselor și serviciilor de la toți furnizorii din sectorul feroviar.

StationOne este acum deschis pentru furnizori și va intra live pentru clienți în noiembrie 2018.

Prelucrare prezentare de pe pagina web alstom.com. Puteți urmări aici o scurta prezentare video a sistemului

Distribuie:

Mai multe postari

Timite un mesaj