Studenții vor beneficia de reducere de 50% si pentru titlurile de călătorie: cartela de 2 calatorii, cartela de 10 calatorii si abonament săptămânal

logo metrorexDin 1 iulie 2018 Metrorex a introdus in oferta tarifara următoarele titluri de călătorie:

  • 2 calatorii pentru studenți – 2,50 lei;
  • 10 calatorii pentru studenți – 10 lei;
  • Abonament săptămânal pentru studenți – 12,50 lei.

Noile facilitățile pentru studenți sunt introduse in baza Hotărârii de Guvern nr. 42 din 31 ianuarie 2017 pentru aprobarea Normelor metodologice privind acordarea facilitaților de transport intern feroviar si cu metroul.

Astfel, studenții vor avea posibilitatea sa achiziționeze si alte noi tipuri de cartele, de la casieria speciala din stația Piața Romana.

Menționam ca titlurile de călătorie nu pot fi combinate in decursul a 30 de zile consecutive de la data cumpărării a unuia din cele trei tipuri de titluri de călătorie reduse. Astfel, pot fi achiziționate maximum 4 abonamente săptămânale sau maximum 3 cartele cu 10 calatorii sau maximum 10 cartele cu 2 calatorii. Variantele propuse pot fi achiziționate doar in cazul in care nu se cumpără abonamentul lunar cu reducere pentru studenți.

Actele necesare la emiterea abonamentului lunar gratuit pentru studenți sunt: legitimația de student pentru gratuitate la transport si cartea de identitate sau pașaportul. Menționam ca prevederile legale amintite mai sus, se aplica si studenților din provincie.
Informație preluata de pe pagina web Metrorex

Distribuie:

Mai multe postari

Timite un mesaj