Talgo va furniza seturi de vagoane intercity pentru Căile Ferate Daneze

spani_vag_danemarcaSPANIA: Firma Talgo va furniza seturi de opt vagoane convenționale intercity pentru Căile Ferate Daneze (DSB), o primă comandă a unui acord-cadru care permite posibilitatea de a include comenzi atât pentru mai multe vagoane cât și pentru seturi complete.

Această primă comandă implică seturi de opt vagoane Intercity, fiecare set cu o capacitate de peste 440 de locuri, împreună cu piese de schimb (parc și întreținere) pe parcursul a 16 ani. Se preconizează că unitățile vor fi livrate în anul 2023 și vor fi utilizate pe ruta internațională care leagă capitala Danemarcei, Copenhaga, cu orașul port Hamburg, în Germania.

Noile trenuri, care aparțin platformei Talgo 230 pentru liniile convenționale, vor atinge o viteză maximă comercială de 200 km/h. Vor fi de vagoane largi care oferă călătorilor mai mult spațiu interior, precum și accesibilitate maximă pe întregul tren pentru persoanele cu mobilitate redusă. Aceste trenuri sunt apte pentru servicii transfrontaliere și sunt complet aliniate la normele tehnice exigente aplicate în Danemarca și Germania, respectând, de asemenea, standardul european pentru interoperabilitate.

Prelucrare și foto după Spanish railway news

Distribuie:

Mai multe postari

Timite un mesaj