Tehnologie automată de monitorizare a vegetației implementată în cabine de locomotivă

gbwalesstationMarea Britanie: Operatorul Transport for Wales a lucrat cu compania tehnologică One Big Circle Ltd pentru a se introduce pe trenuri camerele „inteligente” proiectate pentru a înregistra, analiza și raporta automat riscurile de vegetație.

Sistemul inteligent automatizat de analiză video este un dispozitiv ușor de transportat cu trenul, se află în spatele parbrizului cabinei de conducere și captează automat date video și alte elemente telemetrice.

Este conceput pentru a măsura schimbările din infrastructură de fiecare dată când un tren circulă pe un traseu, astfel încât modificările naturale ale vegetației să poată fi urmărite printr-o hartă cu avertizare timpurie, care este utilizată pentru a aloca resurse astfel încât căderea frunzelor, observarea semnalului și creșterea intrusivă să poată fi gestionate proactiv și fără a fi nevoie ca oameni care să meargă pe calea ferată.

Datele sunt transmise prin 4G și pot fi revizuite instantaneu și partajate cu grupuri de lucru la TfW și Network Rail. . Puteți urmări aici o scurtă prezentare video.

„Am văzut pentru prima dată această tehnologie în septembrie și am fost atât de impresionați încât am comandat un proces care să acopere toate rutele”, a declarat Leyton Powell, directorul Transport for Wales Safety and Assurance. „Suntem primul operator de tren din Marea Britanie care a implementat sistemul AIVR pe rutele noastre și suntem încântați să fim în fruntea utilizării acestei tehnologii inovatoare. Cu administrarea infrastructurii Core Valley Lines în curând sub TfW, credem cu adevărat că acest lucru ar putea face o diferență imensă în modul în care răspundem pentru a crea beneficii masive pentru clienți, siguranță și performanță.

”Emily Kent, directorul One Big Circle, din Bristol, a declarat că TfW „a văzut rapid avantajele pe care AIVR le poate aduce operațiunilor lor de rețea și abordarea lor colaborativă deschisă înseamnă că am trecut rapid de la stadiul de încercare la AIVR fizic îmbarcat bord. Acest lucru demonstrează în mod clar ambițiile TfW de a valorifica tehnologii inovatoare. “

Prelucrare și foto după Railway Gazette

Distribuie:

Mai multe postari

Timite un mesaj