Trenuri noi pentru S-Bahn din Berlin

Start der Inbetriebsetzung: ein weiterer Meilenstein für die neuen S-Bahnzüge für Berlin und Brandenburg / Commissioning begins: a further milestone for the new S-Bahn trains for Berlin and BrandenburgS-Bahn Berlin GmbH a semnat un contract-cadru cu consorțiul Stadler Pankow GmbH și Siemens pentru livrarea a până la 1.380 de vehicule. Pentru primele 106 trenuri a fost plasată o comandă fermă. Cele 85 de trenuri cu patru vagoane și 21 cu două vagoane au un volum de comandă de trei milioane de euro în trepte. S-Bahn Berlin, o filială a Deutsche Bahn, intenționează să utilizeze noile trenuri pe liniile Ringbahn (S 41 și S 42), precum și pe liniile de alimentare S 47, S 46 și S 8 din sud-estul țării. Aceste linii cuprind aproximativ o treime din întreaga rețea S-Bahn din Berlin. Primele zece vehicule vor fi puse în funcțiune începând cu anul 2020. Ulterior, toate vehiculele rămase vor fi livrate continuu la sistemul din Berlin până în 2023. Vehiculele vor fi fabricate și asamblate la uzina din Berlin administrată de Stadler Pankow GmbH.

Siemens Mobility testet neue S-Bahn für Berlin im Prüf- und Validationcenter (PCW) in Wegberg-Wildenrath / Siemens Mobility is testing new S-Bahn for Berlin at the Test and Validation Center (PCW) in Wegberg-WildenrathNoile trenuri S-Bahn pentru Berlin trebuie să finalizeze 160.000 de kilometri de teste și măsurători ample – următorul punct de referință.

Noile trenuri ale S-Bahn din Berlin au devenit ceva de genul unui adolescent: complet crescut, potrivit, pregătit pentru orice, dar încă puțin experimentat. Pentru a ajunge la maturitatea necesară pentru transportul pasagerilor, aceștia trebuie să efectueze în prezent teste extensive. Puteți accesa aici testele care se vor efectua (în limba engleză).

Prelucrat după siemens.com

Distribuie:

Mai multe postari

Timite un mesaj