Trenurile de mare viteză Bombardier Sifang Transportation vor fi livrate în termen de trei luni

csm_tn_cn-blue-dolphin-CRH-0207-BCR-_N509FZ__01_d5e2e25c1fCHINA: China Railway Corp a acordat firmei Bombardier Sifang (Qingdao) Transportation un contract de 2,200 milioane de yuani pentru a furniza 10 trenuri de mare viteză CR400AF în termen de trei luni.

Contractul pentru cinci trenuri de opt vagoane și cinci trenuri de 16 vagoane cu viteza maximă de 350 km/h a fost acordat companiei mixte 50:50 a companiei Bombardier Transportation și CRRC Sifang la sfârșitul lunii septembrie, livrările fiind programate să curgă de la sfârșitul lunii octombrie până la sfârșitul acestui an.

Anunțând comanda la 1 octombrie, Bombardier Transportation a declarat că livrarea în termen de trei luni reflectă încrederea pe care o are clientul în eficiența și competitivitatea ridicată a BST.

CRH400AF a fost dezvoltat de CRRC Qingdao Sifang sub numele de Blue Dolphin ca parte a programului susținut de guvern China Standard EMU. Aceasta a angrenat trei producători care au condus dezvoltarea a trei modele diferite de trenuri electrice folosind specificații standard pentru echipamente de tracțiune dezvoltate local, boghiuri și alte componente-cheie. Trenurile construite în serie sunt denumite oficial “Fuxing”, ceea ce înseamnă “întinerire”.

Prelucrare și foto după railwaygazette

Distribuie:

Mai multe postari

Timite un mesaj