Primul ”Kiss” al lui MÁV-Start a ieșit

csm_tn_hu-mavstart-kiss-stadlerUNGARIA: Fabrica lui Stadler din Dunakeszi a lansat prima unitate electrică multifuncțională cu punte dublă Kiss pentru operatorul național de călători MÁV-Start, care a comandat până în prezent un total de 19 unități  în cadrul unui acord cadru pe opt ani din 2017, de până la 40 unități.

Testarea va fi efectuată în Germania și Republica Cehă, cu intrarea în funcțiune planificată începând cu februarie 2020 pe rutele de la Budapesta până la Vác și Cegléd.

Inaugurând prima UEM pe 16 iulie, Stadler a declarat că parcul va “deschide un nou capitol” pentru serviciile de transport de călători ale MÁV-Start, reducând timpul de călătorie și oferind un serviciu mai fiabil.

UEM cu șase vagoane are 600 de locuri, cu 50% mai mult decât o unitate cu o singură punte cu aceeași lungime de 155,88 m și un spațiu pentru patru scaune cu rotile. Există patru grupuri sanitare, dintre care una este accesibilă pentru persoanele cu mobilitate redusă, spațiu pentru 12 biciclete sau cinci cărucioare, un sistem informatic de ultimă oră, un interior spațios și luminos, aer condiționat și gratuit Wifi.

Parcul de trenuri va dispune de sisteme de control EVM și ETCS de nivel 2 potrivite pentru funcționarea cu până la 160 km / h pe rute modernizate.

Prelucrare după railwaygazette

Distribuie:

Mai multe postari

Timite un mesaj