Ramele electrice operează în nivelul de automatizare GoA 3 pe liniile feroviare ale Inelului Feroviar Central al Moscovei

tren rusia_sistem GoA3Demonstrații oficiale ale unei rame electrice EMU Lastochka care a functionat și operat în nivelul de automatizare GoA 3 (Grade of Automation) a avut loc pe rețeaua feroviară a Inelului Feroviar Central din Moscova (MCC) pe data de 13 și 14 ianuarie 2022, acestea fiind un pas cheie spre începerea funcționării și exploatării în regim comercial a trenului echipat cu nivelul 3 de automatizare (GoA3) pe rețeaua feroviară MCC, în cursul acestui an.

Trenul a parcurs în data de 13 ianuarie două trasee de câte 54 km, începând călătoria de la stația Andronovka și rulând spre depoul de la Podmoskovnoye după ce a oprit în cele 62 de stații ale traseului.

Alte trasee, unu care au cuprins 46 de stații au fost finalizate în același regim de automatizare GoA3în date de 14 ianuarie. Trenul a funcționat fără călători având un singur mecanic de locomotivî care a acționat în calitate de supraveghetor, călătorii fiind avertizați în gări să nu urce în tren după ce acesta a oprit.

Prelucrarea articolului ”Russian Railways EMU operates at GoA 3 on Moscow Central Circle” din ed. Februarie 2022, pag. 12 din International Railway Journal a fost realizată de dipl. ing. Orlando Crăciun – Vicepreședinte AIFR

Distribuie:

Mai multe postari

Timite un mesaj